Adatkezelési tájékoztató

A Jóvásár hirdetőportál tiszteletben tartja a weboldalt felkereső minden természetes személy személyiségi jogait. A weboldalon keresztül gyűjtött adatokat a kért szolgáltatás teljesítéséhez használjuk fel.

A portálon való regisztrációval a felhasználó hozzájárul ahhoz, hogy a felhasználó adatai a Jóvásár üzemeltetője adatbázisába rögzítse, azokat kezelje és közvetlen üzletszerzési célból felhasználhassa.

A Jóvásár üzemeltetője a felhasználó által megadott adatokat bizalmasan kezeli, harmadik félnek azokat nem adja át.

A felhasználó közvetlen megkeresés módszerével történő reklám közléshez a portálon való regisztrációval hozzájárul.

Amikor a felhasználó a Jóvásár hirdetőportál szolgáltatásait igénybe veszi, egyúttal saját adatait is átadja részünkre. Ennek egy része automatikusan (IP cím, böngésző típus, operációs rendszer), más része pedig az Ön hozzájárulásával (regisztrációs adatlap kitöltése, hirdetés feladása) kerül birtokunkba. Az Ön személyes adatait a Jóvásár üzemeltetője törvényesen és tisztességesen kezeli, a hatályos jogszabályi előírásokat betartva és a nemzetközi adatvédelmi normák szabályait követve.

Adatvédelmi irányelvek:

A Jóvásár hirdetőportál a felhasználók adatainak védelmét minden alkalmazásnál, eljárásnál és adatátviteli, tárolási módszernél szem előtt tartja. Ez alapján mindenki maga rendelkezik személyes adatainak feltárásáról és felhasználásáról.
Személyes adat minden olyan adat, amely alapján a Felhasználó közvetve, vagy közvetlenül azonosítható, különösen a név, lakcím, azonosító jel, email cím.

Nem adunk át jogosulatlan harmadik félnek olyan információt - a felhasználó belegyezése nélkül -, amiből a felhasználó személyazonossága hitelt érdemlően helyreállítható. A felhasználók adatait minden esetben megőrizzük, és mindent megteszünk szerkesztőségi, marketing és technikai részről is az adatok biztonságának érdekében. Felhasználóink személyes adatait nem fenyegeti veszély az oldalak megtekintésekor.

A felhasználó tudomásul veszi, hogy az általa megadott név valamint e-mail cím az általa a rendszeren keresztül küldött elektronikus levelekben megtalálható.

A felhasználó tudomásul veszi, hogy harmadik felek (pl. Google) cookie-kat (sütiket) helyezhetnek el és olvashatnak böngészőjén keresztül vagy webes letapogatás segítségével adatokat gyűjtenek a hirdetések  (pl. Adsense hirdetések) Jóvásáron való megjelenítésének következményeként.

A felhasználó tudomásul veszi, hogy e-mail címe megadásával egyidejűleg Jóvásár hirdetőportál jogot formál arra, hogy e-mailen, hírlevélben tájékoztassa bármilyen termékéről. A hírlevélről bármikor leíratkozhat a hírlevél alján található leíratkozás hivatkozással.

A Jóvásár magazinjára felíratkozott felhasználónak a portál üzemeltetője csak a kért hírlevelet fogja küldeni. Felíratkozását bármikor módosíthatja, vagy megszüntetheti.

A felhasználói adatok nyilvános, internetes felületről való levétele, törlése nem jelent egyet az adatok fizikai megsemmisítésével. Az adatokat minden esetben megőrizzük.

A Felhasználó a Jóvásár hirdetőportál szolgáltatásainak igénybevételével hozzájárulását adja a személyes adatok fent meghatározott, korlátlan idejű felhasználásához.